Home > Over Hulst

Hulst FC, uw partner!

In november 2000 besluit Jan Hulst dat het tijd is om een eigen onderneming op te richten. Na vijf jaar bij een erkend branddetectie bedrijf uit Weert te hebben gewerkt als adviseur brandmeldinstallaties en oproepcommunicatiesystemen en vier jaar als senior account manager / productmanager installaties bij een opleidingscentrum bedrijfshulpverlening te Almere had Jan Hulst voldoende kennis en ervaring opgedaan om ook als zelfstandig ondernemer te kunnen slagen in de branche bedrijfsveiligheid. Inmiddels is Hulst Fire Consultancy onderdeel van Nu-Swift Brandbeveiliging geworden zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn in de breedte van (brand)preventie.

Vandaag de dag is Hulst Fire Consultancy voor tal van zowel grote als kleine bedrijven een partner geworden in veiligheid in de brede zin van het woord. Hulst Fire Consultancy is een branddetectiebedrijf die voor u als onderneming een partner zijn voor het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties. Daarnaast kunnen wij BHV-basis- en herhalingscursussen geven, ontruimingsoefeningen uitvoeren en rapporteren, ontruimingsplannen- en plattegronden maken en leveren en Risico Inventarisatie en Evaluatie uitvoeren en zijn wij actief in heel Nederland!

Responsetijd bij storingen

De response tijd van ons bedrijf bij storingen aan de verschillende installaties worden na overleg met u als gebruiker of als vertegenwoordiger van de gebruiker in een contract vastgelegd en varieert van 1 tot 24 uur afhankelijk van de gemaakte afspraken en de urgentie van de storing. Binnen deze tijd wordt dan ook een aanvang gemaakt met het oplossen van de storing.

Onderhoud door specialisten in brandveiligheid

Al het onderhoud wordt uitgevoerd conform de daarvoor geldende normen. De personen die het onderhoud of de installatie en montage verzorgen zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied en kunnen voor u als opdrachtgever een stukje meerwaarde leveren daar zij verder kijken dan normaal gebruikelijk is.

Samenwerken en specialiseren in brandpreventie en detectie

In de loop der jaren is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen een aantal kleine zelfstandige ondernemers die de kennis en ervaring hebben gebundeld. Door het specialisme van de verschillende ondernemers is er kennis en vakmanschap aanwezig en kunt u voor alle producten en diensten bij ons terecht maar ook voor uw vragen. Doordat wij niet gebonden zijn aan een vast fabrikaat en beschikken over een jarenlange ervaring kunnen wij voor u het onderhoud verrichten aan nagenoeg alle merken brandmeldinstallaties, brandblussers, brandslanghaspels enz. Ook de samenwerking en back-up met de verschillende leveranciers is goed te noemen.

 

BHV Trainingen en Ontruimingsoefeningen op locatie
Bekijken
© 2024 Hulst Fire Consultancy