Home > Over Hulst

Over Hulst en brandveiligheid

November 2000 besluit Jan Hulst dat het tijd is om een eigen onderneming op te richten. Na 5 jaar bij het een erkend branddetectie bedrijf uit Weert te hebben gewerkt als adviseur brandmeldinstallatie en oproepcommunicatiesystemen en 4 jaar als senior account manager / productmanager installaties bij een opleidingscentrum bedrijfshulpverlening te Almere heeft Jan Hulst voldoende kennis en ervaring opgedaan om ook als zelfstandig ondernemer te kunnen slagen in de branche bedrijfsveiligheid.

Hulst Fire Consultancy is voor tal van zowel grote als kleine bedrijven een partner geworden in veiligheid in de brede zin van het woord. Hulst Fire Consultancy is een erkend Branddetectiebedrijf volgens de “Regeling Brandmeldinstallaties” en kan voor u als onderneming een partner zijn in het schrijven van Programma’s van Eisen , het installeren en het certificeren van brandmeldinstallaties. We hebben meer dan 200 objecten in onderhoud via verschillende gebouwbeheerders en eindgebruikers.

Responsetijd bij storingen

De response tijd van ons bedrijf bij storingen aan de verschillende installaties worden na overleg met u als gebruiker of als vertegenwoordiger van de gebruiker in een contract vastgelegd en varieert van 1 tot 24 uur afhankelijk van de gemaakte afspraken en de urgentie van de storing. Binnen deze tijd wordt dan ook een aanvang gemaakt met het oplossen van de storing.

Onderhoud door specialisten in brandveiligheid

Al het onderhoud wordt uitgevoerd conform de daarvoor geldende normen. De personen die het onderhoud of de installatie en montage verzorgen zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied en kunnen voor u als opdrachtgever een stukje meerwaarde leveren daar zij verder kijken dan normaal gebruikelijk is.

Samenwerken en specialiseren in brandpreventie en detectie

In de loop der jaren is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen een aantal kleine zelfstandige ondernemers die de kennis en ervaring hebben gebundeld. Door het specialisme van de verschillende ondernemers is er kennis en vakmanschap aanwezig en kunt u voor alle producten en diensten bij ons terecht maar ook voor uw vragen. Doordat wij niet gebonden zijn aan een vast fabrikaat en beschikken over een jarenlange ervaring kunnen wij voor u het onderhoud verrichten aan nagenoeg alle merken brandmeldinstallaties, brandblussers, brandslanghaspels enz. Ook de samenwerking en back-up met de verschillende leveranciers is goed te noemen.

Hulst Fire Consultancy neemt graag de zorgen bij u uit handen en zal een partner zijn in de bedrijfsveiligheid.

Nieuw! BHV Trainingen en Ontruimingsoefeningen op locatie
Bekijken
© 2019 Hulst Fire Consultancy