BHV-cursussen

Hulst Fire Consultancy biedt BHV cursussen en maatwerk trainingenAls u opzoek bent naar een professionele en op maat gegeven BHV-cursus, dan bent u bij Hulst Fire Consultancy aan het juiste adres! Wij, Hulst Fire Consultancy, hebben docenten uit de praktijk, aangezien zij brandweer waren in onder andere Amsterdam en Utrecht. Voor de opdracht gaan we vooraf met u in gesprek, zodat specifieke wensen en noodzakelijke zaken kunnen worden meegenomen in de opleiding. Wij geven zowel de BHV-basiscursus, waar iedereen heel logisch mee moet beginnen, als de BHV-herhalingscursussen om uw certificaat te kunnen verlengen. Wij geven de BHV-cursussen zowel bij u op locatie als op ons kantoor aan de Transistorstraat 31 te Almere.


De Basiscursus Bedrijfshulpverlener die wij u aanbieden is inclusief Mobiele Trainingsunit en BHV-boek.

De Mobiele Trainingsunit heeft alles in zich om het onderdeel brandbestrijding, communicatie en ontruiming tot een succes te maken. In het BHV-boek staat alle benodigde informatie wat je moet weten als BHV'er. 

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan het onderdeel Eerste Hulp waarbij u moet denken aan ‘ongevallen’ die kunnen gebeuren in en rond om de school/bedrijf als gevolg van activiteiten in de school/bedrijf of buiten.

Het tweede deel bestaat uit het onderdeel ‘brandbestrijding’ waarbij geoefend zal worden met voornamelijk de schuimblusser, koolzuursneeuwblusser, blusdeken en brandslanghaspel.

Vraag ons naar het actuele aanbod, zoals de open inschrijving voor de BHV-basiscursus, of om te bespreken of wij een cursus naar uw wens kunnen verzorgen!

BHV Trainingen en Ontruimingsoefeningen op locatie
Bekijken
© 2024 Hulst Fire Consultancy